DESPRE NOI

Scurtă prezentare a companiei


Contact

307160 Dumbrăviţa, jud. Timiş

Str. Salcâmului nr. 2

Tel. 0256-21.21.29

Fax. 0256-21.21.29

Mob. 0748-12.87.18

E-mail: vd_trans@clicknet.ro

E-mail: t.d.trans@artelecom.net
Grupul de firme V&D TRANS si T&D TRANS srl a fost fondata in 1993 ca un grup de companii de transport ambiţioas, construit pe onestitate, profesionalism si promptitudine în relaţia cu clienţii.

Grupul V&D TRANS SRL si T&D TRANS SRL are in prezent peste 60 de angajati ce deservesc peste 40 de camioane de 20 de tone. Furnizam solutii profesionale si eficiente din punct de vedere al costurilor pentru orice proiect din domeniul transporturilor rutiere de marfă. Suntem mândri de munca noastră şi pentru aceasta ne asigurăm că livrăm marfa în bună stare, la termenele şi la locul convenit cu clientul.

Principala noastră competenţă o reprezintă transportul de mărfuri generale, iar începând cu anul 2007 ne-am extins comptenteţele în zona expediţiilor de mărfuri pentru toate colţurile Europei: Marea Britanie, Spania, Potrugalia, Franţa, Belgia, Olanda, Germania, oferind servicii de grupaje sau camioane complete.

Parcul auto este constituit din 40 ansamble autotractor - semiremorcă megatrailer de ultima generaţie care îndeplinesc condiţiile impuse de UE privind emisia de substanţe poluante. Mijloacele de transport sunt dotate cu telefon mobil cu acoperire internaţională, monitorizare prin GPS. La fiecare transport sunt asigurati câte doi şoferi.

Suntem o companie ce am investit mereu atât in oameni cat şi în vehicule şi echipamente. Conştienţi fiind de importanţa stării tehnice a flotei noastre în deservirea promptă a clienţilor, am investit într-un modern atelier de întreţinere şi reparaţii precum şi într-o staţie proprie de carburanţi.
Dezvoltat de YGREC 360 Solution